ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ

Изработка на клише за обикновен печат

Изработка на клише за обикновен печат

Изработка на клише за обикновен печат за срок от 24 часа до 3 дни. Обявената цена включва само изработката на клишето. Д...

18.00лв.

Без данък: 15.00лв.

Печатите, които имат широко приложение от миналото до наши дни, са персоналният белег или иначе казано: “лицето” на дадена фирма, човек и/или институция. Ако вие самите имате нужда от изработка на печат, то на правилното място сте - нашият екип от специалисти се грижи да ви предложи качествени печати, които да ви служат отлично за нуждите на вашата дейност.


Защо да изберете Top Office за изработка на печати?

Ние ви гарантираме прецизна изработка, която напълно да оправдае вашите очаквания за дизайн и качество. За използваните от нас суровини, машини и материали се доверяваме само на фирми, които, благодарение на предлаганите от тях продукти, са се установили трайно на пазара. При изработка на печати от Top Office вие получавате дълъг експлоатационен период и перфектни отпечатъци.

Освен основните правила, които трябва да се спазват при изработката на печати, клиентите имат огромна свобода и могат да проявят огромна доза изобретателност, с която ние се съобразяваме. Цената се определя съобразно желанията на клиента, сложността на печата, времето за изработка на печата и т.н.

 В случай че търсите място, което да се погрижи наред с изработката на печати и за изработка на рекламни материали - също толкова важна част от създаването и поддържането на успешен бизнес/събитие, Top Office ще е ваш верен помощник и в това начинание. С всяка от нашите услуги ние се опитваме да бъдем полезни на максимално широк кръг от хора, а добре свършената работа е ключът към потребителското одобрение. Ако имате допълнителни въпроси - не се притеснявайте да се свържете с нас. Очакваме ви!