Меню
Количка

Разтворимо безкофеиново нескафе Nescafe Gold Decaffeinated, 100 g

Разтворимо безкофеиново нескафе Nescafe Gold Decaffeinated, 100 g
Разтворимо безкофеиново нескафе Nescafe Gold Decaffeinated, 100 g
Описание на продукта: Разтворимо безкофеиново нескафе Nescafe Gold Decaffeinated
Стъклен буркан, 100 g
Безкофеинова вариация на богатия и деликатен кафе вкус на NESCAFE® GOLD. Приготвен със специална технология за извличане на кофеина чрез вода. Направено от кафе на зърна бленд Арабика и Робуста, които са експертно изпечени до златисто
NESCAFE® Gold Decaf e безкофеиновата вариация на NESCAFE® Gold, чиито нотки и прелести чакат специален момент, за да озарят деня ти със своя опияняващ аромат и богат вкус. За създаването му е използвана технология за извличане на кофеина с вода, която запазва автентичния вкус и аромат на кафето NESCAFE® Gold. Така можеш да се насладиш на любимия кафе вкус по всяко време на деня. Нашият специално проектиран буркан с капак, който запазва аромата на вашето кафе, ще ви позволи да се насладите на богатия вкус на кафе до последната капка. NESCAFE® GOLD Decaf е направен в сътрудничество с най-добрите експерти за кафе и внимателно подбрани зърна, което го прави превъзходно и първокласно кафе, което може да превърне всеки малък кафе момент във важния момент за споделяне. NESCAFE® Gold Decaf е разтворимо кафе, което се добива от екстракцията на печените и смлени кафе зърна. Продуктът е в стилен стъклен буркан за 50 чаши ароматно кафе с наситен вкус.
Начин на приготвяне: Към 1-2 лъжички NESCAFE® Gold Decaf добави 150 ml топла, но не вряла вода. При желание може да се добави мляко или захар.

12 бр. = 1 кашон

8.76лв.
без ДДС: 7.30лв.
  • В наличност: В наличност
  • Марка: Nescafe
  • Код: 2601017-12438557