Меню
Количка

Датници

Датници
Марка: Colop
Автоматичен датник с пластмасов корпус. Размер на клишето - 24 х 45мм.Цвят на отпечатъка - черен.Начин на изписване на месеца - с букви (месецът от датата се изписва с латински букви).Цвят на механизма - син.Височина на символите - 4мм...
81.59лв.
без ДДС:67.99лв.
Марка: Colop
Индивидуално изработено клише с печат с механизъм Colop Printer S 260 (с цифри и букви). Изработен e от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност. Автоматичен датник с клише.Начин на изписване на месеца - с латински букви.Размер на отпеч..
81.59лв.
без ДДС:67.99лв.
Марка: Colop
Индивидуално изработено клише с печат с механизъм Colop Printer S 160/DD. Печат с две дати с цифри и букви и клише. Изработен e от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност.Автоматичен датник с клише.Цвят на отпечатъка - черен.Начин на и..
89.99лв.
без ДДС:74.99лв.
Марка: Colop
Датник с пластмасов корпус и вграден тампон за автоматично омастиляване. Без автоматична смяна на буквите.Автоматичен датник с клише.Размер на клишето - 5 х 25мм.Цвят на отпечатъка - черен.Редове на отпечатъка - 1 брой.Начин на изписване на месеца - с букви (месецът от датата се изписва с латински б..
44.39лв.
без ДДС:36.99лв.
Марка: Colop
Датник с пластмасов корпус и вграден тампон за автоматично омастиляване.Автоматичен датник с клише.Размер на клишето - 5 х 25мм.Цвят на отпечатъка - черен.Редове на отпечатъка - 1 брой.Начин на изписване на месеца - с цифри.Цвят на механизма - черен.Размер на отпечатъка - 25 х 10мм.Височина на симво..
44.39лв.
без ДДС:36.99лв.
Марка: Colop
Изработен е от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност.Автоматичен датник с две дати една до друга.Височина на символите - 4мм.Месецът се изписва с цифри...
75.59лв.
без ДДС:62.99лв.
Марка: Colop
Датник с пластмасов корпус и вграден тампон за автоматично омастиляване. Без автоматична смяна на буквите и без възможност за клише.Цвят на отпечатъка - черен.Начин на изписване на месеца - с букви (месецът от датата се изписва с латински цифри).Цвят на механизма - син.Редове на отпечатъка - 1 ..
25.19лв.
без ДДС:20.99лв.
Марка: Colop
Датник с пластмасов корпус и вграден тампон за автоматично омастиляване.Без автоматична смяна на цифрите и без възможност за клише.Начин на изписване на месеца - с арабски цифри.Цвят на отпечатъка - черен.Размер на отпечатъка - 10 х 27мм.Височина на символите - 4мм.Цвят на механизма - син...
25.19лв.
без ДДС:20.99лв.
Марка: Colop
Подходящ за каси в търговски обекти, с място за лого, номер на обекта и други атрибути.Цвят на отпечатъка - черен.Начин на изписване на месеца - с цифри.Цвят на механизма - черен.Редове на отпечатъка - 4 броя.Размер на отпечатъка - 30мм.Височина на символите - 3мм...
83.99лв.
без ДДС:69.99лв.
Марка: Colop
Индивидуално изработено клише с печат с механизъм Colop Printer R40 Dater с часови датник (24H). Изработен e от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност.Автоматичен датник с клише.Часови датник - 24 часа.Цвят на отпечатъка - черен.Размер на ..
146.28лв.
без ДДС:121.90лв.
Марка: Colop
Индивидуално изработено клише с печат с механизъм Colop Printer R40 Dater. Изработен e от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност. Автоматичен датник с клише.Цвят на отпечатъка - черен.Цвят на механизма - черен.Размер на отпечатъка -&n..
86.39лв.
без ДДС:71.99лв.
Марка: Colop
Самонамастиляващ се датник с гумени крачета за максимална стабилност. Удобен заключващ механизъм.Автоматичен датник с клише.Начин на изписване на месеца - с букви.Цвят на отпечатъка - черен.Цвят на механизма - черен.Размер на отпечатъка - Ф30.Височина на символите - 4мм.За поръчка на отпеч..
83.99лв.
без ДДС:69.99лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)