Меню
Количка

Хигиенни материали

Хигиенни материали
Марка: York
Описание на продукта: Универсална кърпа York 3 броя в опаковкаДомакинска кърпа от висококачествени материали, подходяща за забърсване на гладки повърхности.Опаковката съдържа 3 броя кърпи.Размер: 35 х 35 cm 100 б..
1.78лв.
без ДДС:1.48лв.
Универсален спрей за почистване за няколко секунди перфектно премахва остатъци от замърсявания по различни повърхности (мивки, тоалетни, стъкло, облицовани с плочки стени, отводнителни дъски, керамични повърхности, вани). Просто ги напръскайте, изплакнете с вода и повърхностите ще останат напълно чи..
12.70лв.
без ДДС:10.58лв.
Марка: Medix ®
Високо пенлив алкален гел за професионална употреба с мултифункционално приложение. Подходящ за основно и след ремонтно почистване, както и за ежедневна поддръжка. Притежава концентрирана формула с активни съставки за ефикасно почистване на петна и силно замърсени подове, теракота, мозайка, балатум,..
25.32лв.
без ДДС:21.10лв.
Марка: Medix ®
Дезинфекциращ универсален препарат с бактерицидно и фунгицидно действие – унищожава 99,9% от микробите. Изключително ефективен за почистване и дезинфекция на силно замърсени повърхности. Подходящ за подове, теракота, мозайка, фаянс, фуги, плотове, шкафове, мивки,всички гладки повърхности, покри..
8.16лв.
без ДДС:6.80лв.
Марка: Domestos
Препарат за почистване Domestos e подходящ за почистване и дезинфекция на замърсени повърхности от санитарен фаянс, плочки, мивки, канали и подове. Унищожава всички познати микроби, предпазвайки вас и вашето семейство с 24-часова защита.Начин на употреба:За подове и големи повърхности - ок..
5.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Марка: Medix ®
Универсален почистващ препарат за бързо и лесно почистване на многообразие от повърхности, който пленява с елегантно парфюмно ухание. EXTRA SHINE & PROTECT формулата се грижи за повърхностите като образува защитен филм, улеснява последващото почистване, подпомага по-бързото изсъхване и прид..
6.24лв.
без ДДС:5.20лв.
Марка: Medix ®
Концентриран алкален препарат със силно обезмаслително действие за професионална употреба. Предназначен за основно и след ремонтно почистване, както и за ежедневна поддръжка. Ефикасната му формула, базирана на комплекс от органична основа, хелатни агенти и разтворител, отстранява органични замърсява..
33.96лв.
без ДДС:28.30лв.
Марка: Medix ®
Идеалното средство за защита на цялото семейство от 99,9% от микробите*, съчетано с перфектни резултати при почистване на киселиноустойчиви повърхности и освежаващи аромати. Концентрираната му формула отстранява бързо и лесно котлен камък, следи от ръжда и упорити замърсявания и придава искрящ ..
6.24лв.
без ДДС:5.20лв.
Марка: Medix ®
Концентрираната формула осигурява дезинфекция и почистване на големи площи и повърхности, специализирана техника и оборудване. Предназначен за водоустойчиви повърхности, както и за кухненски и работни плотове, шкафове, маси, столове, оборудване, санитария (мивки, фаянс, фуги), стъклени повърхности и..
58.02лв.
без ДДС:48.35лв.
Описание на продукта: Торби на блок 27 х 50 см., 10,5 микрона, 100 бр., прозрачно синПлик 27 с фалти и перфорацияМатериал H.D.P.E.- Полиетилен с висока плътностДебелина : 10,5 микронаОпаковка 100 бр. 40 бр. = 1 ..
4.44лв.
без ДДС:3.70лв.
Описание на продукта: Торби на блок 24х40 см. 8.5 микрона, 100 бр., прозрачно жълтПлик на блок 24Пликове от H.D.P.E. на блок с фалти и перфорацияМатериал H.D.P.E.- Полиетилен с висока плътностДебелина : 8,5 микронаОпаковка 100 бр. ..
4.13лв.
без ДДС:3.44лв.
Марка: York
Описание на продукта: Торби за смет с връв York 20 l 30 бр. ЖълтиЧували с изключителна здравина, подходящи за поставяне в контейнер, както и за ползване при събиране на отпадъци.Разполагат с дръжка за удобно и лесно изхвърляне.Ролката съдържа 30 броя торби.Капацитет: 20 ..
4.08лв.
без ДДС:3.40лв.
Показва 1 до 12 от 105 (9 страници)