За Нас

ЗА НАС


Ние сме млад и амбициозен екип от професионалисти, за които коректното отношение към клиентите е първи приоритет. Притежаваме ценен опит в търговията с канцеларски материали и ученически пособия и предлагаме артикули с доказано качество.

Номенклатурата в електронния ни магазин покрива целия диапазон от продукти, необходими за нормалното функциониране на офиса – от принтерната хартия и формулярите до техниката, мебелите, напитките, презентационните и хигиенните материали.    

Нашата фирма е директен вносител на тонер касети за всички модели принтери и копирни устройства, произведени за западноевропейския пазар, което ни дава предимството и удоволствието да Ви предложим най-доброто качество на достъпна цена. Всяка тонер касета притежава сертификат за качество, сертификат за опазване на околната среда и сертификат за гарантиран брой копия, което ни прави лоялен и търсен партньор. 

Чрез онлайн формата законтакт, електронната поща (info@topoffice.bg) или по телефона (+359876920500) Вие ще получите не само изчерпателна информация за всеки артикул, а и преференциална цена за количество или оферта за ежемесечно пазаруване на офис консумативи. Компетентност и професионализъм – това е нашата визитка!


Ние сме „Топ офис плюс“ ООД и сме мотивирани да сътрудничим за успешната реализация на всеки Ваш проект.